ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η AWGS Team ή Anime World Greek Subs είμαστε μία ομάδα fansub, με σκοπό τη μετάφραση με Ελληνικούς υπότιτλους των αγαπημένων μας anime καθώς και τη βοήθεια της διάδοσης του είδους στην Ελλάδα.

H ομάδα μας δημιουργήθηκε το 2011 κι έχει στο ενεργητικό της αυτήν τη στιγμή εκατοντάδες μεταφρασμένα επεισόδια, καθώς και πολλές ταινίες και OVA. Επιπλέον πέρα από τον υποτιτλισμό καλύπτουμε και τα σημαντικότερα νέα του χώρου από το 2015.

H σύνθεση της ομάδας έχει αλλάξει αρκετές φορές όλα αυτά τα χρόνια και διάφοροι λόγοι, προσωπικοί ή μη μας έχουν αναγκάσει να σταματήσουμε για κάποια χρονικά διαστήματα. Ωστόσο, χάρη στη στήριξή σας και στην αγάπη μας γι’ αυτό που κάνουμε επιστρέφουμε πάντα δυναμικά.

Το fansubbing αποτελεί ένα από τα χόμπι μας και γίνεται καθαρά στον ελεύθερο χρόνο που διαθέτουμε. Δε γνωρίζουμε για πόσα χρόνια ακόμα θα συνεχίσουμε και ούτε κάνουμε μακροπρόθεσμα σχέδια. Για όσο υπάρχει διάθεση, νέες σειρές που μας ενδιαφέρει να ασχοληθούμε και φυσικά στήριξη από εσάς, θα συνεχίζουμε να κλέβουμε λίγο από τον χρόνο μας για να αφιερώνουμε στα αγαπημένα μας anime. Προς το παρόν ας απολαύσουμε αυτό το ταξίδι μαζί.

Με εκτίμηση, AWGS Team.
Anime your world!