Ανακοινώθηκε η 5η σεζόν του Golden Kamuy

Η τέταρτη σεζόν του anime Golden Kamuy ολοκληρώθηκε και το προσωπικό της σειράς ανακοίνωσε ότι το τελευταίο arc είναι στα σκαριά.

Την ανακοίνωση συνόδευε το πρώτο poster της πέμπτης σεζόν που βλέπετε παρακάτω. Η ημερομηνία πρεμιέρας παραμένει άγνωστη προς το παρόν.

Το manga Golden Kamuy ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2014 στο περιοδικό Weekly Young Jump της Shueisha, δια χειρός Satoru Noda και ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο του 2022. Συνολικά κυκλοφόρησαν 31 τόμοι.

Οι τρεις πρώτες σεζόν είναι παραγωγή του στούντιο Geno, ενώ η τέταρτη είναι από το στούντιο Brains Base. Η τέταρτη σεζόν έκανε πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2022 αλλά η παραγωγή διακόπηκε μετά τον θάνατο ενός εκ των βασικών μελών του προσωπικού. Η σειρά συνεχίστηκε τον Απρίλιο του 2023.

TRAILER

Σύνοψη
Στο τέλος του Ρωσοϊαπωνικού πολέμου το 1905 ένας πεζικάριος Ιάπωνας κατορθώνει να επιβιώσει με ηρωικό τρόπο από τη μάχη. Το όνομά του είναι Saichi “Αθάνατος” Sugimoto κι ενώ προσπαθεί να βγάλει τα προς το ζην ως χρυσοθήρας στο Χοκάιντο, μπλέκει άθελά του σε ένα παρανοϊκό κυνήγι ενός χαμένου, μυθικού θησαυρού των Αϊνού. Όμως, ο Sugimoto δεν είναι ο μόνος ενδιαφερόμενος και όλοι όσοι γνωρίζουν για τον χρυσό είναι διατεθειμένοι να σκοτώσουν για να τον αποκτήσουν! Αντιμέτωπος με τις σκληρές συνθήκες, τους αδίστακτους εγκληματίες και τους διεφθαρμένους Ιάπωνες στρατιώτες, ο Sugimoto θα χρειαστεί όλες τις ικανότητες, την τύχη του, αλλά και τη βοήθεια ενός κοριτσιού Αϊνού που ονομάζεται Asirpa, προκειμένου να επιβιώσει.

 

 

Source: Golden Kamuy Official Twitter
©Satoru Noda/Shueisha, Golden Kamuy Production Committee

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Εντοπίστηκε AdBlocker

Αγαπητέ επισκέπτη, ένας τρόπος για να συντηρήσουμε τη σελίδα από τα έξοδα που έχει είναι και οι διαφημίσεις.

Θα σε παρακαλούσαμε, εάν σου αρέσει η δουλειά που γίνεται, να μη χρησιμοποιείς AdBlock για τη σελίδα μας.

Για να δεις το περιεχόμενο απενεργοποίησε το AdBlock και κάνε Refresh. Ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη!