Αναζήτηση νέων μελών

Όπως θα έχετε προσέξει μείναμε πίσω στα releases εδώ και αρκετούς μήνες και βγάζουμε νέα επεισόδια με πολύ αργούς ρυθμούς. H έλλειψη χρόνου και άλλοι προσωπικοί λόγοι δε μας επιτρέπουν να είμαστε πλέον τόσο ενεργοί όσο παλιά, συνεπώς έφτασε η ώρα να προστεθούν νέα μέλη στην ομάδα.

Αυτήν τη στιγμή αναζητάμε κυρίως μεταφραστές ώστε να προχωρήσουν και να ολοκληρωθούν οι ongoing σειρές. Θα θέλαμε άτομα που να έχουν κάποια εμπειρία για να γίνεται πιο γρήγορα η δουλειά, αλλά ακόμη κι αν δεν έχετε εμπειρία, εφόσον έχετε αρκετά καλές γνώσεις αγγλικών/ελληνικών ώστε να μπορείτε να αποδώσετε διαλόγους, μεράκι και φυσικά ελεύθερο χρόνο, είστε ευπρόσδεκτοι.

Τονίζω ότι οι μεταφράσεις είναι ένα χόμπι που κάνουμε όλοι στον ελεύθερο χρόνο μας, οπότε δεν πιέζουμε κανέναν ούτε βάζουμε διορίες, αλλά καλό θα ήταν να υπάρχει συνέπεια για να προχωρούν οι σειρές. Επίσης θα θέλαμε να μας ενημερώσετε αν δείτε ότι τελικά δεν μπορείτε να ασχοληθείτε για να βρούμε αντικαταστάτη.

Εάν ενδιαφέρεστε να βοηθήσετε στη μετάφραση κάποιας από τις ongoing σειρές ενημερώστε μας με μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Με εκτίμηση, AWGS Team.