Δωρεά

Όποιος εκτιμά τη δουλειά μας και θέλει να συνεισφέρει στα ετήσια λειτουργικά έξοδα της σελίδας ή απλά να μας κεράσει έναν καφέ για τις μεταφράσεις, τώρα έχει τη δυνατότητα να το κάνει. Η μεταφορά των χρημάτων γίνεται με ασφαλή τρόπο μέσω Skrill.

To Skrill είναι παρόμοιο με το PayPal στη χρήση. Ανοίγετε έναν λογαριασμό αν δεν έχετε και μπορείτε να προσθέσετε χρήματα στο ηλεκτρονικό πορτοφόλι σας μέσω τράπεζας, πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, ή ακόμα και Bitcoin. Για να κάνετε δωρεά σε εμάς απλά πηγαίνετε στην “Αποστολή” και στέλνετε το ποσό που επιθυμείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Είναι στην ευχέρεια του καθενός το ποσό που θα διαθέσει. Όσο μικρό και να είναι, θα είναι ελαφρυντικό για εμάς.

Τονίζω φυσικά πως δεν υποχρεώνουμε κανέναν να κάνει δωρεά, ούτε πρόκειται να ακουστούν απειλές του τύπου “αν δε συγκεντρωθεί το τάδε ποσό, δε βγάζουμε επεισόδια”. Όχι, οι μεταφράσεις γίνονται ξεκάθαρα επειδή γουστάρουμε αυτό που κάνουμε χωρίς να αποσκοπούμε κάπου και όσοι μας ακολουθούν χρόνια το γνωρίζουν καλά. Ακόμη κι αν δε συγκεντρωθεί ούτε ένα ευρώ, δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι από μέρους μας.

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη.

Με εκτίμηση, AWGS Team.