Ενημέρωση για τα anime projects, παλιά και νέα

6,787

Καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές σε όσους πάνε. Σε αυτό το post θα σας ενημερώσουμε για τα anime που θα πιάσουμε από τη νέα σεζόν και πώς θα κινηθούμε με αυτά που έχουν μείνει πίσω.

Από την καλοκαιρινή σεζόν θα πιάσουμε τρία anime, τα οποία θα γίνουν σε συνεργασία με άλλες ομάδες. Πρόκειται για τις εξής σειρές:

Fire Force

Αριθμός επεισοδίων: Άγνωστος
Θα γίνει σε συνεργασία με τους Greek-Nakama Fansubs

Dr. Stone

Αριθμός επεισοδίων: 24
Θα γίνει σε συνεργασία με τους Καραmilko Fansubs

Vinland Saga

Αριθμός επεισοδίων: 24
Θα γίνει σε συνεργασία με τους Greek-Nakama Fansubs

Να τονίσουμε ότι τα επεισόδια θα βγαίνουν όποτε είναι έτοιμα, δε θα έχουμε σταθερές μέρες.


Πότε βγαίνει το τάδε επεισόδιο της τάδε σειράς;

Αυτή είναι η ερώτηση που κάνετε πολλοί για τις σειρές που έχουν μείνει πίσω. Η απάντηση είναι ότι δεν μπορούμε να σας δώσουμε κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία επειδή ο ελεύθερος χρόνος μας δεν είναι σταθερός και δεν ξέρουμε ούτε εμείς πότε ακριβώς θα είναι έτοιμα. Οι ρυθμοί θα είναι αργοί τώρα το καλοκαίρι, είτε λόγω διακοπών είτε λόγων δουλειάς, αλλά όλα δουλεύονται και θα βγουν σε πακέτα 2-3 επεισοδίων ή περισσότερων. Με λίγα λόγια, όλα θα καθυστερήσουν αλλά όλα θα βγουν, οπότε υπομονή.

Η σειρά προτεραιότητας είναι η εξής, για να έχετε μια ιδέα πότε θα βγουν στο περίπου:

  • One Punch Man (Season 2)
  • Fairy Tail (2018)
  • Black Clover
  • The Rising of the Shield Hero
  • Dororo
  • Radiant
  • JoJo’s Bizarre Adventure: Golden Wind

*Τα δύο τελευταία special επεισόδια του Tensei Shitara Slime Datta Ken έχουν μεταφραστεί, μένει μόνο να βρεθεί χρόνος για τις υπόλοιπες δουλειές (διορθώσεις, κωδικοποίηση κλπ.) για να βγουν.

Να ευχαριστήσουμε και δύο παιδιά, την Jimin και τον ChrisZaro που ανέλαβαν τη μετάφραση ορισμένων επεισοδίων από τις σειρές που έχουν μείνει πίσω για να τελειώνουμε πιο γρήγορα.