Ενημέρωση για τη λειτουργία της σελίδας

Θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στη λειτουργία της σελίδας, έτσι θεωρήσαμε σωστό να σας ενημερώσουμε εκ των προτέρων. Η κυριότερη αλλαγή αφορά τα downloads. Δε θέλω να μακρηγορήσω, γι’ αυτό θα μπω κατευθείαν στο θέμα.

H σελίδα έχει αρκετά λειτουργικά έξοδα που ενδέχεται να αυξηθούν μέσα στους επόμενους μήνες, μιας και αντιμετωπίζουμε προβλήματα όσο αυξάνεται η κίνηση και θα χρειαστεί να αγοράσουμε κάποια επιπλέον πράγματα για να συνεχιστεί η σωστή λειτουργία της. Από τις δωρεές σας έχει καλυφθεί ένα μέρος του ποσού, αλλά δυστυχώς δεν είναι ούτε το 1/3, ευχαριστούμε πάντως όσους βοηθήσατε και βοηθάτε. Όπως καταλαβαίνετε οι καιροί είναι δύσκολοι και θέλουμε να υπάρχει έστω κάποια ελάφρυνση στα έξοδα.

Σκοπός του post δεν είναι φυσικά να σας ζητήσουμε να κάνετε δωρεά και να “ζητιανέψουμε”, καθώς δε θέλουμε να επιβαρύνουμε κανέναν, γι’ αυτό βρήκαμε άλλες λύσεις. Η αρχική ιδέα ήταν να βάλουμε διαφημίσεις στη θυγατρική μας σελίδα, το NeoGeek Network, ώστε να καλύπτεται από εκεί ένα μέρος του ποσού, δυστυχώς όμως τα έσοδα είναι 1 με 2 ευρώ τον μήνα στην καλύτερη. Μία άλλη ιδέα ήταν να φτιάξουμε μπλουζάκια με δικά μας σχέδια, αλλά θα πρέπει να υπάρξει ενδιαφέρον από πολλά άτομα για κάτι τέτοιο, μιας κι είναι απαραίτητο να μπούμε σε μεγαλύτερα έξοδα για να γίνει σωστή δουλειά.

Οπότε η μόνη σίγουρη λύση είναι να μπουν url shorteners στα links των επεισοδίων. Θα τα έχετε δει σε διάφορα ελληνικά και μη streaming/download sites, που όταν κλικάρετε ένα link σας μεταφέρει σε μια σελίδα με διαφημίσεις για μερικά δευτερόλεπτα και μετά στον προορισμό.

Τα κακά νέα είναι πως θα ‘ναι λίγο σπαστικό, αλλά υπάρχουν και καλά νέα: Αν δούμε πως αποδίδει καρπούς, θα αυξηθεί ο αριθμός των anime που μεταφράζουμε. Δηλαδή αντί για 2-3 νέες σειρές, θα μεταφράζουμε 5-6 ή και παραπάνω, ώστε να καλύπτεται όσο μεγαλύτερο μέρος του ποσού γίνεται. Επιπλέον θα αρχίσουμε να ανεβάζουμε τα επεισόδια και για online streaming (τα καινούρια για αρχή), έτσι δε θα είστε υποχρεωμένοι να τα κατεβάζετε, εφόσον θα μπορείτε να τα δείτε online.

Με λίγα λόγια, όλα τα καινούρια επεισόδια από δω και πέρα θα ανεβαίνουν πρώτα για streaming και λίγο αργότερα για download (Δείτε εδώ και εδώ πώς θα είναι τα posts) ή το αντίστροφο αν προτιμάτε πρώτα dl, πείτε μας στα σχόλια. Αν όλα πάνε καλά, εσείς θα έχετε περισσότερα anime και περισσότερους τρόπους για να βλέπετε, ενώ εμείς θα μπορούμε να καλύπτουμε μεγαλύτερο μέρος των εξόδων μας. Δείτε το σαν έναν συμβιβασμό για να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι.

Ευχαριστούμε για τον χρόνο που αφιερώσατε για να διαβάσετε όλο αυτό και για την κατανόησή σας. Αν θέλετε να προσθέσετε κάτι, μπορείτε να μοιραστείτε την άποψή σας μαζί μας στα σχόλια.

Με εκτίμηση, AWGS Team.


Οδηγίες για να προσπεράσετε τις διαφημίσεις στο download θα βρείτε εδώ.