Επίσημο trailer για την anime ταινία The Imaginary

Αποκαλύφθηκε ένα νέο trailer για την anime ταινία The Imaginary από το Studio Ponoc (Mary and the Witch’s Flower), το οποίο έχει ιδρυθεί από animators του θρυλικού Studio Ghibli.

Απολαύστε το παρακάτω:

TRAILER

Η ταινία αποτελεί προσαρμογή του βρετανικού μυθιστορήματος The Imaginary (Φανταστικός Φίλος στα ελληνικά), των A.F. Harrold και Emily Gravett.

Cast

  • Kokoro Terada ως Rudger
  • Rio Suzuki ως Amanda
  • Sakura Ando ως Lizzie
  • Riisa Naka ως Emily
  • Takayuki Yamada ως Jinzan
  • Atsuko Takahata ως Downbeat Grandma
  • Issey Ogata ως Mr. Bunting

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Yoshiyuki Momose (“Life Ain’t Gonna Lose” short – Modest Heroes, ταινία Ni no Kuni). Στην παραγωγή βρίσκεται ο Yoshiaki Nishimura, παραγωγός πολλών ταινιών του Studio Ghibli, καθώς και των ταινιών Mary and The Witch’s Flower και Modest Heroes, του Studio Ponoc.

POSTER

Σύνοψη από τις εκδόσεις Μεταίχμιο
O Ράτζερ είναι ο φανταστικός φίλος της Αμάντας Ανακατωσουριάν. Υπάρχει δηλαδή και δεν υπάρχει. Πολύ δύσκολη δουλειά, αλλά κάποιος πρέπει να την κάνει. Κανείς άλλος δε βλέπει τον Ράτζερ μέχρι που ο απειλητικός κύριος Σπίνος φτάνει στο σπίτι της Αμάντας. Ο κύριος Σπίνος κυνηγά φανταστικούς φίλους και σύμφωνα με τις φήμες τους τρώει. Αυτή τη φορά μυρίστηκε τον Ράτζερ. Σύντομα το φανταστικό αγόρι βρίσκεται μόνο του και τρέχει για να σώσει τη φανταστική ζωή του. Πώς μπορεί όμως ένα αγόρι που δεν υπάρχει να επιβιώσει χωρίς έναν φίλο να τον ονειρεύεται;

Μια ιστορία για την αγάπη, την απώλεια, τη φαντασία και όλα αυτά που δεν υπάρχουν…

Η πρεμιέρα έχει οριστεί για τις 15 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους της Ιαπωνίας, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει παγκοσμίως εντός του 2024.

 

© 2023 Ponoc

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Εντοπίστηκε AdBlocker

Αγαπητέ επισκέπτη, ένας τρόπος για να συντηρήσουμε τη σελίδα από τα έξοδα που έχει είναι και οι διαφημίσεις.

Θα σε παρακαλούσαμε, εάν σου αρέσει η δουλειά που γίνεται, να μη χρησιμοποιείς AdBlock για τη σελίδα μας.

Για να δεις το περιεχόμενο απενεργοποίησε το AdBlock και κάνε Refresh. Ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη!