Έρχεται νέο anime BERSERK από fans (Trailer)

Fans του Berserk αποφάσισαν να δημιουργήσουν το δικό τους anime για το πασίγνωστο manga και μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το πρώτο trailer.

Το fan-made anime τιτλοφορείται Berserk: The Black Swordsman και την παραγωγή του έχει αναλάβει τo στούντιο Eclypse. Σύμφωνα με το στούντιο, το συγκεκριμένο anime θα φτιαχτεί εξ ολοκλήρου με 2D animation, οπότε μη φοβάστε ότι θα δείτε κάτι ανάλογο με το 3D CGI του Berserk (2016).

Δείτε παρακάτω το πρώτο teaser trailer του Berserk: The Black Swordsman:

TRAILER

Τo στούντιο Eclypse συνεργάζεται με τον Mark Reymer για το εν λόγω project, έναν YouTuber που έχει “ζωντανέψει” πολλά πάνελ από γνωστά manga με εντυπωσιακό animation. Μπορείτε να δείτε δείγματα της δουλειάς του στο παρακάτω βίντεο:

Το Berserk: The Black Swordsman δεν είναι το μόνο fan-made anime για το Berserk, καθώς πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε και το πρώτο επεισόδιο από το σόλο project του SWEETHEARTIST.

Δείτε το εδώ:


Λίγα λόγια για το Berserk και τον Kentaro Miura:

Το manga του Berserk αριθμεί τους 42 τόμους κι έχει πάνω από 60 εκατομμύρια αντίτυπα σε κυκλοφορία παγκοσμίως. Μεταφέρθηκε σε anime σειρές και ταινίες, ενώ επηρέασε τη δημιουργία δημοφιλών βιντεοπαιχνιδιών όπως τα Dynasty WarriorsFinal Fantasy και Dark Souls, καθώς και την ποπ κουλτούρα γενικότερα.

Ο δημιουργός του Berserk, Kentaro Miura, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 54 ετών στις 6 Μαΐου του 2021, έχοντας υποστεί οξεία αορτική ανατομή.

Γεννήθηκε το 1966 και δημιούργησε το manga Berserk το 1989, το οποίο και συνέχισε μέχρι τον θάνατό του. Ο Miura ανέπτυξε την τέχνη του αντλώντας επιρροές από τα manga Fist of the North Star και Violence Jack, το σινεμά του Πολ Βερχόφεν, την Disney, τις ταινίες Hellraiser και τους πίνακες του Ολλανδού ζωγράφου της Αναγέννησης, Ιερώνυμου Μπος.

©Kentaro Miura (Studio Gaga)/Hakusensha

Comments
Loading...
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Εντοπίστηκε AdBlocker

Αγαπητέ επισκέπτη, ένας τρόπος για να συντηρήσουμε τη σελίδα από τα έξοδα που έχει είναι και οι διαφημίσεις.

Θα σε παρακαλούσαμε, εάν σου αρέσει η δουλειά που γίνεται, να μη χρησιμοποιείς AdBlock για τη σελίδα μας.

Για να δεις το περιεχόμενο απενεργοποίησε το AdBlock και κάνε Refresh. Ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη!