Έρχεται νέο manga από τον δημιουργό του Akira, Katsuhiro Ôtomo

Ο Katsuhiro Ôtomo, δημιουργός του εμβληματικού Akira, μας υπενθυμίζει ότι εργάζεται πάνω σε ένα νέο manga.

Ο καλλιτέχνης μοιράστηκε μια φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό του στο X (Twitter), στην οποία βλέπουμε έναν λευκό πίνακα γεμάτο σκίτσα. Ανάμεσά τους βρίσκεται κι ένα σκίτσο της Kiyoko από το Akira, η οποία διαθέτει ψυχικές δυνάμεις που της επιτρέπουν να βλέπει οράματα και να προβλέπει το μέλλον. Το σκίτσο συνοδεύεται από ένα κείμενο που λέει τα εξής: «Ονειρεύτηκα ότι ο Otomo-sensei σχεδίασε ένα νέο manga».

«Το προφητικό όνειρο της Kiyoko θα γίνει πραγματικότητα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του o Ôtomo.

Δείτε την ανάρτηση παρακάτω:

Ο Ôtomo είχε αποκαλύψει το 2012 ότι εργάζεται πάνω σε ένα νέο manga, το οποίο σχεδιάζει αποκλειστικά ο ίδιος, χωρίς κάποιον βοηθό. Το μόνο που γνωρίζουμε για το συγκεκριμένο manga είναι ότι η ιστορία του θα διαδραματίζεται στην εποχή Meiji.

Υπενθυμίζουμε ότι η κλασική ταινία Akira έρχεται στους ελληνικούς κινηματογράφους, με αφορμή την 35η επέτειό της. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Νοεμβρίου στα Village Cinemas, στο πλαίσιο των Epic Movie Nights.

TRAILER

Σύνοψη από τα Village Cinemas
Τον Ιούλιο του 1988, εξαιτίας της χρήσης ενός νέου τύπου όπλου μαζικής καταστροφής στην περιοχή Κάντο της Ιαπωνίας, ξέσπασε ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος.

31 χρόνια μετά – 2019. Οι προετοιμασίες για τους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες θυμίζουν τις περασμένες μέρες δόξας του Νέου Τόκιο, αυτής της μεγαλούπολης που χτίστηκε στον κόλπο του Τόκιο. Ο Κανέντα, ο αρχηγός της συμμορίας μηχανόβιων, Κάψουλες, έχει σπείρει τον όλεθρο με την μοτοσικλέτα του στους ερημικούς δρόμους του Νέου Τόκιο. Ένα βράδυ, ένα από τα μέλη της συμμορίας του, ο Τέτσουο, πέφτει πάνω σε κάποιον που είναι μέρος ενός κυβερνητικού πειράματος. Μπροστά στα μάτια του Κανέντα και της συμμορίας του, ο Τέτσουο και το περίεργο αγόρι οδηγούνται στο στρατιωτικό εργαστήριο. Για να σώσει τον Τέτσουο, ο Κανέντα επιχειρεί να εισβάλει στη στρατιωτική εγκατάσταση, αλλά εκεί συναντά τον Τέτσουο που έχει ξυπνήσει έχοντας αποκτήσει υπερφυσικές δυνάμεις. Εν τω μεταξύ, ένα από τα μέλη του πειράματος στο ειδικό «Δωμάτιο Βρεφών» του εργαστηρίου, προβλέπει την αφύπνιση του Κρατικού μυστικού, «ΑΚΙΡΑ». Για να ανακαλύψει περισσότερα για τις δυνάμεις που μόλις απέκτησε, ο Τέτσουο ταξιδεύει βαθιά στο υπέδαφος, όπου ο ΑΚΙΡΑ κοιμάται αδρανής.

Το Akira θα προβληθεί στα Ιαπωνικά με ελληνικούς υπότιτλους.

 

©1988 MASH・ROOM/ AKIRA COMMITTEE All Rights Reserved.

Comments
Loading...
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Εντοπίστηκε AdBlocker

Αγαπητέ επισκέπτη, ένας τρόπος για να συντηρήσουμε τη σελίδα από τα έξοδα που έχει είναι και οι διαφημίσεις.

Θα σε παρακαλούσαμε, εάν σου αρέσει η δουλειά που γίνεται, να μη χρησιμοποιείς AdBlock για τη σελίδα μας.

Για να δεις το περιεχόμενο απενεργοποίησε το AdBlock και κάνε Refresh. Ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη!