Η anime ταινία The First Slam Dunk έρχεται στην Ελλάδα

Το anime Slam Dunk (“Τρίποντο” για όσους θυμούνται) επιστρέφει στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο με την τελευταία ταινία The First Slam Dunk!

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Σεπτεμβρίου στις ελληνικές αίθουσες και θα μπορείτε να την παρακολουθήσετε στα ιαπωνικά με ελληνικούς υπότιτλους.

TRAILER

Το The First Slam Dunk βασίζεται στο manga Slam Dunk του Takehiko Inoue, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στο ιαπωνικό περιοδικό Weekly Shonen Jump το 1990 και ολοκληρώθηκε το 1996. Το 1993 απέκτησε μια anime σειρά η οποία ολοκληρώθηκε σε 101 επεισόδια και είχε προβληθεί στη χώρα μας με τίτλο Τρίποντο μέσα από τη συχνότητα του Alter.

Τη σκηνοθεσία και το σενάριο της ταινίας έχει αναλάβει ο ίδιος ο Inoue στην Toei Animation. H ταινία καλύπτει τα τελευταία κεφάλαια 223 έως 276 του manga, οπότε συνιστούμε να το διαβάσετε προτού τη δείτε.

POSTER

Σύνοψη από τον ιστότοπο των Village Cinemas
Ο “speedster” και point guard της Shohoku, Ryota Miyagi, παίζει πάντα με εξυπνάδα και αστραπιαία ταχύτητα, κάνοντας κύκλους γύρω από τους αντιπάλους του παραμένοντας τρομερά ψύχραιμος.
Γεννημένος και μεγαλωμένος στην Okinawa, ο Ryota είχε έναν αδελφό που ήταν τρία χρόνια μεγαλύτερος. Ακολουθώντας τα βήματα του μεγαλύτερου αδελφού του, ο οποίος ήταν διάσημος τοπικός παίκτης από μικρή ηλικία, ο Ryota λάτρεψε επίσης στο μπάσκετ.
Στο δεύτερο έτος του λυκείου, ο Ryota παίζει με την ομάδα μπάσκετ του λυκείου Shohoku μαζί με τους Sakuragi, Rukawa, Akagi και Mitsui, καθώς παίρνουν μέρος στο Inter-High School National Championship. Και τώρα, βρίσκονται στα πρόθυρα της πρόκλησης των πρωταθλητών, του Sannoh Kogyo High School.

 

Source: Village Cinemas
© 2022 SLAM DUNK Film Partners

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Εντοπίστηκε AdBlocker

Αγαπητέ επισκέπτη, ένας τρόπος για να συντηρήσουμε τη σελίδα από τα έξοδα που έχει είναι και οι διαφημίσεις.

Θα σε παρακαλούσαμε, εάν σου αρέσει η δουλειά που γίνεται, να μη χρησιμοποιείς AdBlock για τη σελίδα μας.

Για να δεις το περιεχόμενο απενεργοποίησε το AdBlock και κάνε Refresh. Ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη!