Hunter x Hunter: Ο δημιουργός αποκάλυψε το φινάλε σε περίπτωση που δεν ολοκληρώσει το manga

Ο δημιουργός του Hunter x Hunter, Yoshihiro Togashi, αποκάλυψε ένα εφεδρικό φινάλε για το manga σε περίπτωση που δεν καταφέρει να το ολοκληρώσει.

Το συγκεκριμένο φινάλε αποκαλύφθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή «Iwakura & Yoshizumi Show» του καναλιού TV Asahi. Ο δημιουργός είπε ότι έχει κατά νου τέσσερα διαφορετικά φινάλε και αυτό που μοιράστηκε είναι το «Φινάλε Δ». Τα φινάλε Α έως Γ, παραμένουν μυστικά.

Το εφεδρικό Φινάλε Δ έχει απορριφθεί από τον Togashi, ωστόσο θέλει αυτό να είναι το πραγματικό (canon) φινάλε του Hunter x Hunter αν δεν καταφέρει να ολοκληρώσει το manga, καθώς θεωρεί ότι θα ικανοποιήσει περισσότερο τους αναγνώστες από τα υπόλοιπα. Ο ίδιος προτιμά το Φινάλε Γ, αλλά πιστεύει ότι θα δυσαρεστούσε το 90% των αναγνωστών του, οπότε θα επιλέξει το Α ή το Β αν όλα πάνε καλά.

Διαβάστε το Φινάλε Δ παρακάτω:

To φινάλε μάς παρουσιάζει την Jin, την εγγονή του Gon Freecss, η οποία καταφέρνει να πιάσει τον «Άρχοντα της Λίμνης», το ίδιο ψάρι που έπιασε ο Gon στην αρχή της περιπέτειάς του.

Η μητέρα της Jin, την παροτρύνει να φύγει από το νησί Whale και να γίνει μια διάσημη Hunter σαν τον παππού της, όμως η Jin τής ξεκαθαρίζει ότι δεν θα μπορούσε να εγκαταλείψει ποτέ τους αγαπημένους της και να τους κάνει να ανησυχούν για εκείνη, όπως έκανε ο Gon με τη γιαγιά Noko και τη γιαγιά Mito. Ωστόσο, η μητέρα της πιστεύει ότι κάποια μέρα θα αλλάξει γνώμη.

Σημείωση: Αυτό σημαίνει ότι ο Gon παντρεύτηκε τη Noko, η οποία ήταν το μοναδικό παιδί στο νησί Whale πέρα από εκείνον:

Η Jin εργάζεται στο μαγαζί που εργαζόταν η Mito. Καθώς τεμαχίζει το ψάρι που έπιασε, σκέφτεται πόσο στεναχωρημένη γίνεται η γιαγιά Noko, κάθε φορά που ακούει τον παππού Gon ν’ αφηγείται τις ιστορίες του ως Hunter. Δεν θέλει να προκαλέσει ποτέ τόση στεναχώρια σε κάποιον, έτσι έχει αποφασίσει να μην ακολουθήσει τα χνάρια του παππού της.

Λίγο αργότερα εμφανίζεται ένα στρουμπουλό αγόρι, που φαίνεται πως είναι ο κολλητός της Jin. Τα δύο παιδιά ορκίζονται να μείνουν για πάντα μαζί, όπως ο Gon με τον Killua, και πηγαίνουν να βοηθήσουν τους γονείς της Jin στο μαγείρεμα του ψαριού.

Η ιστορία τελειώνει με ένα πουλί να πετάει πάνω από διαφορετικά μέρη, δείχνοντας πολλούς νέους χαρακτήρες που θα μπορούσαν να είναι τα παιδιά ή τα εγγόνια των πρωταγωνιστών του Hunter x Hunter και μια μοναχική φιγούρα να τους παρατηρεί από μακριά, που ίσως είναι ο Killua…

Αν θέλετε να διαβάσετε αναλυτικά το φινάλε θα το βρείτε εδώ:

Ο Togashi μάς είχε ενημερώσει πρόσφατα ότι ξεκίνησε να δουλεύει πάνω στα νέα κεφάλαια του manga. Συνεπώς, το manga συνεχίζεται κανονικά, έστω και με αργούς ρυθμούς.

Ένας από τους λόγους της τόσο μεγάλης καθυστέρησης είναι τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο δημιουργός, ο οποίος υποφέρει από χρόνιους πόνους στην πλάτη.

Tο Hunter x Hunter δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στο Weekly Shonen Jump της Shueisha τον Μάρτιο του 1998 και θεωρείται μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές manga. Ενέπνευσε δύο τηλεοπτικές σειρές anime, δύο ταινίες anime και αρκετά OVA (Original Video Animation) projects.

 

Πηγές:  Pewpiece, Shonen Jump News
©P98-20 /SHUEISHA Inc.

Comments
Loading...
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Εντοπίστηκε AdBlocker

Αγαπητέ επισκέπτη, ένας τρόπος για να συντηρήσουμε τη σελίδα από τα έξοδα που έχει είναι και οι διαφημίσεις.

Θα σε παρακαλούσαμε, εάν σου αρέσει η δουλειά που γίνεται, να μη χρησιμοποιείς AdBlock για τη σελίδα μας.

Για να δεις το περιεχόμενο απενεργοποίησε το AdBlock και κάνε Refresh. Ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη!