Νέο trailer για το anime The Unwanted Undead Adventurer

Κυκλοφόρησε νέο trailer για το anime The Unwanted Undead Adventurer (Nozomanu Fushi no Bōkensha) που θα κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2024.

Δείτε παρακάτω το trailer, στο οποίο ακούμε το opening theme της σειράς, “Immortal” από JUVENILE:

TRAILER

Ο Noriaki Akitaya (Bakuman) σκηνοθετεί το anime στο στούντιο CONNECT, η Yukie Sugawara (Overlord) έχει αναλάβει το σενάριο και ο Takao Sano (The Honor Student at Magic High School, Restaurant to Another World) τον σχεδιασμό των χαρακτήρων.

Cast

  • Ryōta Suzuki ως Rentt Faina
  • Mikako Komatsu ως Lorrane Vivie
  • Ikumi Hasegawa ως Sheila Ibarss
  • Sayumi Suzushiro ως Rina Rupaage

POSTER

Σύνοψη
Ο Rentt Faina, ένας εικοσιπεντάχρονος τυχοδιώκτης, εξοντώνει τέρατα εδώ και μια δεκαετία. Ωστόσο, δεν είναι και πολύ καλός σε αυτό, έτσι αναγκάζεται να κυνηγάει μικρόσωμα τέρατα για ψίχουλα. Δεν έχει ιδέα ότι όλα αυτά πρόκειται να αλλάξουν όταν διασχίσει ένα φαινομενικά ανεξερεύνητο μονοπάτι στον Λαβύρινθο της Αντανάκλασης της Σελήνης.

Αυτό που τον περιμένει στο τέλος του μονοπατιού, όμως, δεν είναι ούτε θησαυρός ούτε πλούτη, αλλά ένας θρυλικός δράκος που τον καταπίνει ολόκληρο! Ξυπνώντας λίγο αργότερα, ο Rentt ανακαλύπτει πως δεν είναι νεκρός, αλλά ούτε και ζωντανός. Έχει μετατραπεί σε σκελετός!
Οπλισμένος μονάχα με το αξιόπιστο ξίφος του, την εργαλειοθήκη του και την αποκρουστική νέα του εμφάνιση, ο Rentt ξεκινά την αναζήτησή του ως Σκελετός για να επιτύχει την Υπαρξιακή Εξέλιξη, ελπίζοντας να επιστρέψει μια μέρα στον πολιτισμό με μια πιο ανθρώπινη μορφή.

Το ομότιτλο light novel του Yū Okano έκανε το ντεμπούτο του το 2016 στον ιστότοπο Shōsetsuka ni Narō και κυκλοφόρησε σε έντυπη μορφή το 2017, καθώς και σε manga.

Η anime σειρά The Unwanted Undead Adventurer καταφθάνει τον Ιανουάριο του 2024.

 

©Yu Okano, Overlap/Undesired Immortality Production Committee

Comments
Loading...
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Εντοπίστηκε AdBlocker

Αγαπητέ επισκέπτη, ένας τρόπος για να συντηρήσουμε τη σελίδα από τα έξοδα που έχει είναι και οι διαφημίσεις.

Θα σε παρακαλούσαμε, εάν σου αρέσει η δουλειά που γίνεται, να μη χρησιμοποιείς AdBlock για τη σελίδα μας.

Για να δεις το περιεχόμενο απενεργοποίησε το AdBlock και κάνε Refresh. Ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη!