Νέο trailer για το Castlevania: Nocturne του Netflix

To Netflix έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer για το Castlevania: Nocturne, το sequel του Castlevania που έρχεται μέσα στον μήνα.

Η ιστορία διαδραματίζεται το 1792 με φόντο τη Γαλλική Επανάσταση και ακολουθεί τον Richter Belmont (απόγονο των Sypha και Trevor της αρχικής σειράς) και τη Maria Renard.

Δείτε το νέο trailer παρακάτω:

TRAILER

To Castlevania: Nocturne χρησιμοποιεί χαρακτήρες και στοιχεία από τα βιντεοπαιχνίδια “Rondo of Blood” και “Symphony of the Night”. Δημιουργός και σεναριογράφος της σειράς είναι ο Clive Bradley, ενώ στη θέση του showrunner βρίσκεται ο Kevin Kolde. Πίσω από την παραγωγή βρίσκονται τα στούντιο Project 51 Productions και Powerhouse Animation.

POSTERS

Σύνοψη από το Netflix
Με την επανάσταση να ρημάζει τη Γαλλία, ο Ρίχτερ Μπέλμοντ αγωνίζεται να διατηρήσει την κληρονομιά της οικογένειάς του και να αποτρέψει την άνοδο ενός αδίστακτου βαμπίρ.

Η αρχική σειρά Castlevania έκανε πρεμιέρα το 2017 στο Netflix και απέκτησε τέσσερις σεζόν συνολικά. Αναπτύχθηκε από τον Adi Shankar και δημιουργήθηκε από τον Warren Ellis. Εκτελεστικοί παραγωγοί ήταν οι Fred Seibert, Ted Biaselli, Kevin Kolde και Larry Tanz.

Το Castlevania: Nocturne θα κάνει πρεμιέρα στις 28 Σεπτεμβρίου, αποκλειστικά στο Netflix.

 

© Frederator Networks

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Εντοπίστηκε AdBlocker

Αγαπητέ επισκέπτη, ένας τρόπος για να συντηρήσουμε τη σελίδα από τα έξοδα που έχει είναι και οι διαφημίσεις.

Θα σε παρακαλούσαμε, εάν σου αρέσει η δουλειά που γίνεται, να μη χρησιμοποιείς AdBlock για τη σελίδα μας.

Για να δεις το περιεχόμενο απενεργοποίησε το AdBlock και κάνε Refresh. Ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη!