Το Shonen Jump έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer για το manga του Katekyo Hitman REBORN! 13 χρόνια μετά το τέλος του anime.
To trailer είναι αφιερωμένο στη 10η Φαμίλια Vongola και στην πρώτη της μεγάλη μάχη με τους Varia.
Δείτε το παρακάτω:
TRAILER
Δυστυχώς, το συγκεκριμένο trailer δεν περιέχει κάποια ανακοίνωση για επιστροφή του anime. Αποτελεί διαφήμιση για τους τόμους του manga.
Ωστόσο, κυκλοφορούν φήμες ότι βρίσκεται στα σκαριά ένα reboot anime, αλλά δεν υπάρχει κάτι επίσημο προς το παρόν.
Τα μέλη της 10ης Φαμίλιας Vongola είναι τα εξής:
- Tsunayoshi Sawada – Vongola Decimo
- Hayato Gokudera – Storm Guardian
- Takeshi Yamamoto – Rain Guardian
- Ryohei Sasagawa – Sun Guardian
- Lambo – Lightning Guardian
- Kyoya Hibari – Cloud Guardian
- Mukuro Rokudo – Mist Guardian
- Chrome Dokuro – Mist Guardian
Σύνοψη
Ο Tsuna είναι ένα πολύ φοβιτσιάρικο αγόρι, το οποίο δεν κάνει ποτέ τίποτα για να υπερασπιστεί τον εαυτό του και οι πάντες τον αποκαλούν “Αδέξιο Tsuna”. Όλα αυτά όμως αλλάζουν όταν εμφανίζεται ένα μωρό ονόματι Reborn και του ανακοινώνει πως θα γίνει ο αρχηγός μιας μαφιόζικης φαμίλιας. Ο Reborn αναλαμβάνει να τον εκπαιδεύσει χρησιμοποιώντας μια ειδική σφαίρα, η οποία κάνει το άτομο που τη δέχεται να αναστηθεί πιο δυνατό, ώστε να εκπληρώσει αυτό που ευχήθηκε προτού πεθάνει.
Το manga Katekyo Hitman REBORN! δημιουργήθηκε από την Akira Amano. Έκανε το ντεμπούτο του τον Μάιο του 2004 στο περιοδικό Weekly Shonen Jump της Shueisha και ολοκληρώθηκε τον Νοέμβριο του 2012, μετά από 42 τόμους.
Η ομότιτλη anime σειρά έκανε πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2006 στην ιαπωνική τηλεόραση και ολοκληρώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2010. Είχε 203 επεισόδια συνολικά και κάλυψε την ιστορία του manga μέχρι και το Future Final Battle Arc.
©AKIRA AMANO/SHUEISHA, TV TOKYO, REBORN! PRODUCTION COMMITTEE