Οδηγίες κατεβάσματος anime

Από πού κατεβάζω τα anime;

Επιλέγεις το anime που σε ενδιαφέρει από τη λίστα και μόλις ανοίξεις το θέμα θα βρεις direct download links μέσα. Ανοίγεις το link που θες και κατεβάζεις το επεισόδιο.


Πώς προσπερνάω τις διαφημίσεις;

Στα links των επεισοδίων υπάρχουν κάποιες διαφημίσεις για να καλύπτουμε τα λειτουργικά έξοδα της σελίδας. Ακολουθούν οι οδηγίες για να τις προσπεράσεις επιτυχώς:

1. Πατάς το captcha Δεν είμαι ρομπότ και έπειτα το Click here to continue που βρίσκεται πιο κάτω:

Ή μπορεί να εμφανίζεται ως σκέτο Continue (Πάντα είναι γαλάζιο κουμπί):

 

2. Περιμένεις να τελειώσει η αντίστροφη μέτρηση, πατάς το κουμπί Get Link και σου δίνει το link:

Το ίδιο ισχύει και από κινητό, με τη μόνη διαφορά ότι κάποια διαφήμιση μπορεί να σε πετάξει σε άλλη σελίδα ή καρτέλα, οπότε πατάς να πάει πάλι πίσω και συνεχίζει το χρονόμετρο μέχρι να βγει το Get Link. Αν ανοίξει pop-up διαφήμιση την κλείνεις. Δεν χρειάζεται να πατήσεις πάνω σε καμία διαφήμιση, ούτε να βάλεις πουθενά τηλέφωνο κλπ.

Υπόψιν ότι αρκετά επεισόδια είναι μέσα σε φάκελο RAR, οπότε θα χρειαστείς το Winrar για να τα εξάγεις ή μια άλλη unrar εφαρμογή αν είσαι από κινητό. Έπειτα παίζουν παντού, η πλειοψηφία των βίντεο είναι mp4.

Υπάρχει τρόπος για να κατεβάζω πολλά επεισόδια μαζί αντί για ένα-ένα από τον browser;

Ναι, κατεβάζοντας έναν download manager όπως Mipony ή JDownloader (free προγράμματα). Εγκαθιστάς το πρόγραμμα, το ανοίγεις και κάνεις αντιγραφή-επικόλληση τα links όσων επεισοδίων θες, τα βάζει σε λίστα και τα κατεβάζει μόνο του. Στο τέλος τα εξάγει και αυτόματα από το rar.


Πώς κατεβάζω από το Zippyshare;

Πατάς μόνο το πορτοκαλί κουμπί Download Now που είναι πάνω-πάνω. Αν σου ανοίξει κάποια άλλη σελίδα την κλείνεις.