Πολλές νέες πληροφορίες για το Dragon Ball Daima

Αποκαλύφθηκαν πολλές νέες πληροφορίες για το Dragon Ball Daima από αξιόπιστο insider.

Διαβάστε παρακάτω όλες τις πληροφορίες που μοιράστηκε ο AnimeAjay στον λογαριασμό του στο X/Twitter, ο οποίος έχει αποδειχτεί αρκετά αξιόπιστος κατά το παρελθόν όταν πρόκειται για το Dragon Ball.

 • Ο αριθμός επεισοδίων είναι άγνωστος, παρότι οι leakers είχαν πει ότι θα έχει γύρω στα 15 επεισόδια. Σύμφωνα με τον AnimeAjay, ούτε οι ίδιοι οι animators δεν γνωρίζουν ακόμα πόσα επεισόδια θα έχει.
 • Η διάρκεια των επεισοδίων θα είναι 24 λεπτά.
 • Για τους πιο παρατηρητικούς, η σειρά θα έχει δύο art styles. Όταν οι χαρακτήρες είναι μεγάλοι θα έχει το κλασικό στυλ του Dragon Ball Z και μόλις γίνουν παιδιά θα αλλάξει στο μοντέρνο στυλ του Akira Toriyama.

 • Αν και το concept της σειράς θυμίζει Dragon Ball GT, δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό. Η ιστορία είναι εμπνευσμένη από τα ιαπωνικά παιχνίδια ρόλων (JRPG) στα οποία έχει συμμετάσχει ο Akira Toriyama, όπως το Dragon Quest και το Blue Dragon.

 • Όπως είχε αναφερθεί και στα αρχικά leaks, ο Goku και ο Shin (East Supreme Kai/Kaioshin) ταξιδεύουν από πλανήτη σε πλανήτη για να βρουν και να νικήσουν τον δαίμονα που τους έκανε παιδιά, ώστε να ανακτήσουν τα κανονικά τους σώματα. Δύο νέοι χαρακτήρες θα βοηθήσουν τους ήρωές μας στο ταξίδι τους, οι οποίοι δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα.
 • Ο Katsuyoshi Nakatsuru (Dragon Ball Z, Dragon Ball GT, Digimon Adventure) έχει αναλάβει τον σχεδιασμό των χαρακτήρων και τις διορθώσεις των σχεδίων.

 • Τη σκηνοθεσία έχουν αναλάβει η Aya Komaki (Gegege no Kitaro 2007, One Piece, Ring ni Kakero 1) και ο Yoshitaka Yashima (Digimon Adventure, Digimon Adventure 02, Digimon Tamers, Digimon Frontier, Saint Seiya Omega), ο οποίος ήταν animator στο Dragon Ball Super, αλλά παρείχε και πολλά storyboards.

 • Καλλιτεχνικός διευθυντής είναι ο Takahashi Kurahashi, ο οποίος είχε εργαστεί στο OVA “Dragon Ball: Yo! Son Goku and His Friends Return!!” που κυκλοφόρησε το 2008.

 • Το Color Design έχει αναλάβει η Rumiko Nagai (Dragon Ball Super: Broly, Dragon Ball Super: Super Hero).
 • Οι Chikashi Kubota, Naohiro Shintani, Yuya Takahashi, Takeo Ide και Miyako Tsuji, είναι μερικοί από τους εξαιρετικούς Chief Animation Directors που συμμετέχουν στο project.
 • Η παραγωγή ξεκίνησε στα τέλη του 2021. Η Toei Animation είχε έτοιμο το πιλοτικό επεισόδιο στις αρχές του 2022 για να εγκριθεί από τον Akira Toriyama και τη Shueisha. Το πλήρες επιτελείο προσελήφθη τον Απρίλιο του 2022 και ξεκίνησαν να εργάζονται κανονικά στη σειρά τον Οκτώβριο του ίδιου έτους, με το που ολοκληρώθηκε το Dragon Quest: The Adventure of Dai.

 • Η σειρά θα δίνει έμφαση στις μάχες σώμα με σώμα και στα παραδοσιακά όπλα (όπως το Power Pole/Nyoibō του Goku) παρά στα απανωτά Ki Blasts και τις άπειρες μεταμορφώσεις.
 • Αν και η σειρά στοχεύει σε νεότερες ηλικίες, δεν σημαίνει ότι θα απουσιάζουν στιγμές με πιο σοβαρό και δραματικό τόνο.
 • Η παραγωγή της σειράς έχει ως πρότυπο δημοφιλή σύγχρονα anime, όπως τα Jujutsu Kaisen και Demon Slayer. Με λίγα λόγια, θέλουν να προσφέρουν πιο ποιοτικό animation και εντυπωσιακές σκηνές μαχών για τα σύγχρονα δεδομένα, όπως έκαναν και με το Dragon Quest: The Adventure of Dai.
 • Η Toei Animation φαίνεται να έχει εντυπωσιαστεί με το αποτέλεσμα και να πιστεύει πολύ στο Dragon Ball Daima. Αν και ξεκίνησε ως ένα μικρό project για streaming πλατφόρμες, έχει εξελιχθεί σε κάτι μεγαλύτερο. Συνεπώς ενδέχεται να προβληθεί στην ιαπωνική τηλεόραση ως βασική σειρά Dragon Ball και να συνεχιστεί για περισσότερες σεζόν.
 • Ο Akira Toriyama έχει πολύ πιο ενεργό ρόλο στην παραγωγή του Daima απ’ ό,τι στο Dragon Ball Super και στις πρόσφατες ταινίες. Όχι μόνο συμμετέχει στο σενάριο και στα designs των χαρακτήρων, αλλά επιβλέπει και το animation.
 • Ο Toriyama άλλαξε τον τίτλο της σειράς κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα είχε τον προσωρινό τίτλο “Dragon Ball Magic“.
 • Τέλος, ο AnimeAjay λέει να περιμένουμε μια πανέμορφη οπτικά σειρά, καθώς έχει δει αρκετά cuts που δεν είδαμε στο trailer και το animation είναι εντυπωσιακό.

TRAILER

Περισσότερες πληροφορίες θα αποκαλυφθούν επίσημα στο Dragon Ball Games Battle Hour στις 27 και 28 Ιανουαρίου του 2024.

Για οτιδήποτε νεότερο προκύψει θα ενημερώσουμε. Stay tuned.

© Bird Studio / Shueisha, Toei Animation

Comments
Loading...
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Εντοπίστηκε AdBlocker

Αγαπητέ επισκέπτη, ένας τρόπος για να συντηρήσουμε τη σελίδα από τα έξοδα που έχει είναι και οι διαφημίσεις.

Θα σε παρακαλούσαμε, εάν σου αρέσει η δουλειά που γίνεται, να μη χρησιμοποιείς AdBlock για τη σελίδα μας.

Για να δεις το περιεχόμενο απενεργοποίησε το AdBlock και κάνε Refresh. Ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη!