Πρώτο trailer για το The Unwanted Undead Adventurer

Το light novel του Yū Okano με τίτλο The Unwanted Undead Adventurer (Nozomanu Fushi no Bōkensha) αποκτά anime μεταφορά το 2024.

Δείτε το πρώτο trailer παρακάτω:

TRAILER

Τη σκηνοθεσία του anime αναλαμβάνει ο Noriaki Akitaya (Bakuman) στο στούντιο CONNECT, το σενάριο η Yukie Sugawara (Overlord) και ο Takao Sano (The Honor Student at Magic High School, Restaurant to Another World) τον σχεδιασμό των χαρακτήρων.

Cast

  • Ryōta Suzuki ως Rentt Faina
  • Mikako Komatsu ως Lorrane Vivie
  • Ikumi Hasegawa ως Sheila Ibarss
  • Sayumi Suzushiro ως Rina Rupaage

POSTER

Σύνοψη
Ο Rentt Faina, ένας εικοσιπεντάχρονος τυχοδιώκτης, εξοντώνει τέρατα εδώ και μια δεκαετία. Ωστόσο, δεν είναι και πολύ καλός σε αυτό, οπότε αναγκάζεται να κυνηγάει μικρόσωμα τέρατα για ψίχουλα. Δεν έχει ιδέα ότι όλα αυτά πρόκειται να αλλάξουν όταν συναντά ένα φαινομενικά ανεξερεύνητο μονοπάτι στον Λαβύρινθο της Αντανάκλασης της Σελήνης.
Αυτό που τον περιμένει στο τέλος του μονοπατιού, όμως, δεν είναι ούτε θησαυρός ούτε πλούτη, αλλά ένας θρυλικός δράκος που τον καταπίνει ολόκληρο! Ξυπνώντας λίγο αργότερα, ο Rentt ανακαλύπτει πως δεν είναι νεκρός, αλλά ούτε και ζωντανός. Έχει μετατραπεί σε σκελετός!
Οπλισμένος μονάχα με το αξιόπιστο ξίφος του, την εργαλειοθήκη του και την απαίσια νέα του εμφάνιση, ο Rentt ξεκινά την αναζήτησή του ως Σκελετός για να επιτύχει την Υπαρξιακή Εξέλιξη, ελπίζοντας να επιστρέψει μια μέρα στον πολιτισμό με μια πιο ανθρώπινη μορφή.

Το ομότιτλο light novel του Yū Okano έκανε το ντεμπούτο του το 2016 στον ιστότοπο Shōsetsuka ni Narō και κυκλοφόρησε σε έντυπη μορφή το 2017, καθώς και σε manga.

Η anime σειρά The Unwanted Undead Adventurer θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2024.

 

Source: Official Website
©Yu Okano, Overlap/Undesired Immortality Production Committee

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Εντοπίστηκε AdBlocker

Αγαπητέ επισκέπτη, ένας τρόπος για να συντηρήσουμε τη σελίδα από τα έξοδα που έχει είναι και οι διαφημίσεις.

Θα σε παρακαλούσαμε, εάν σου αρέσει η δουλειά που γίνεται, να μη χρησιμοποιείς AdBlock για τη σελίδα μας.

Για να δεις το περιεχόμενο απενεργοποίησε το AdBlock και κάνε Refresh. Ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη!