Πρώτες εικόνες από το 14ο επεισόδιο του BLEACH: Thousand-Year Blood War

Το BLEACH: Thousand-Year Blood War (Sennen Kessen-hen) επιστρέφει τον Ιούλιο και κυκλοφόρησαν οι πρώτες εικόνες από το 14ο επεισόδιο.

Το 14ο επεισόδιο θα είναι το πρώτο του δεύτερου μέρους της σειράς, που έχει τον υπότιτλο “Part 2 – The Separation“. Δείτε τις εικόνες παρακάτω:

Επίσης μάθαμε ότι το νέο ending theme της σειράς λέγεται “Endroll” και το ερμηνεύει ο Yoh Kamiyama (Drifting Dragons, Horimiya). Ενώ το ροκ συγκρότημα w.o.d. ερμηνεύει το opening theme “STARS”.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Tite Kubo είχε πει πως στο δεύτερο μέρος της σειράς πρόκειται να δούμε μια νέα μάχη που δεν υπάρχει στο manga, για την οποία συνεργάστηκε κι ο ίδιος με το στούντιο ώστε να αποδοθεί σωστά.

TRAILER

Οι voice actors Masakazu Morita και Yuki Matsuoka επιστρέφουν ως Ichigo και Orihime, ενώ ο Takayuki Sugo δανείζει τη φωνή του στον Yhwach. Η παραγωγή είναι και πάλι του στούντιο Pierrot, που είχε αναλάβει και το αρχικό anime BLEACH, το οποίο προβλήθηκε από το 2004 έως το 2012 με συνολικά 366 επεισόδια.

Το Thousand-Year Blood War Arc είναι το τελευταίο κεφάλαιο του manga και καλύπτει τους τόμους 55-74. Το anime θα έχει γύρω στα 50 επεισόδια συνολικά.

POSTER

Το BLEACH: Thousand-Year Blood War Part 2 – The Separation κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιουλίου στην Ιαπωνία. Η σειρά προβάλλεται στην Ελλάδα στο Disney+, αλλά δεν γνωρίζουμε ακόμα πότε θα προστεθούν τα νέα επεισόδια.

 

 

Source: Official Twitter, Press Reelease
© TITE KUBO / SHUEISHA, TV TOKYO, dentsu, Pierrot

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Εντοπίστηκε AdBlocker

Αγαπητέ επισκέπτη, ένας τρόπος για να συντηρήσουμε τη σελίδα από τα έξοδα που έχει είναι και οι διαφημίσεις.

Θα σε παρακαλούσαμε, εάν σου αρέσει η δουλειά που γίνεται, να μη χρησιμοποιείς AdBlock για τη σελίδα μας.

Για να δεις το περιεχόμενο απενεργοποίησε το AdBlock και κάνε Refresh. Ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη!