Πρώτη ματιά στο anime Uzumaki του Junji Ito (Βίντεο)

Κυκλοφόρησε το πρώτο κλιπ από το επερχόμενο anime Uzumaki, το οποίο βασίζεται στο ομότιτλο manga του κορυφαίου δημιουργού ιστοριών τρόμου Junji Ito.

Δείτε το κλιπ εδώ:

CLIP

Το Uzumaki θα μεταφερθεί σε μια anime σειρά τεσσάρων επεισοδίων που θα έχει την ασπρόμαυρη αισθητική του manga.

Ο Hiroshi Nagahama (Mushi-Shi) σκηνοθετεί τη σειρά στα στούντιο Drive και Akatsuki. Πίσω από την παραγωγή βρίσκεται το στούντιο Production I.G. USA και το Adult Swim. Ο Colin Stetson (Hereditary) συνθέτει τη μουσική.

Το cast περιλαμβάνει τους Uki Satake ως Kirie Goshima, Shinichiro Miki ως Shuichi Saito, Mariya Ise ως Azami Kurotami και Mika Doi ως Yukie Saito. Συμμετέχουν επίσης οι Takashi Matsuyama, Katsutoshi Matsuzaki, Wataru Hatano, Toshio Furukawa και Ami Fukushima.

Το Uzumaki (H Σπείρα) είναι ένα seinen manga τρόμου που δημιουργήθηκε από τον Junji Ito (Tomie, Gyo). Κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία την περίοδο 1998-1999 σε τρεις τόμους και επανακυκλοφόρησε με νέα εξώφυλλα το 2007.

Σύνοψη
Μια κατάρα πλανιέται πάνω από τη μικρή, επαρχιακή πόλη Kurozu-Cho: η κατάρα των σπειροειδών σχημάτων! Η πόλη φαίνεται φυσιολογική με μια πρώτη ματιά αλλά σταδιακά περίεργα φαινόμενα κάνουν την εμφάνισή τους. Οι κάτοικοι αρχίζουν να τρελαίνονται, να μεταμορφώνονται, να εξαφανίζονται και να σκοτώνονται με μυστηριώδη τρόπο.
Υπό αυτές τις σκληρές συνθήκες, ένα νεαρό ζευγάρι και τα οικογενειακά τους πρόσωπα, παλεύουν να επιβιώσουν και προσπαθούν να βρουν τρόπο να αποδράσουν από την πόλη.

H ημερομηνία πρεμιέρας του Uzumaki είναι προς το παρόν άγνωστη, το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι θα προβληθεί στο Toonami.

 

 

©Junji ITO, Shogakukan / Production I.G., LLC

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Εντοπίστηκε AdBlocker

Αγαπητέ επισκέπτη, ένας τρόπος για να συντηρήσουμε τη σελίδα από τα έξοδα που έχει είναι και οι διαφημίσεις.

Θα σε παρακαλούσαμε, εάν σου αρέσει η δουλειά που γίνεται, να μη χρησιμοποιείς AdBlock για τη σελίδα μας.

Για να δεις το περιεχόμενο απενεργοποίησε το AdBlock και κάνε Refresh. Ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη!