Αποκαλύφθηκε το πρώτο trailer του Castlevania: Nocturne

Αποκαλύφθηκε το πρώτο trailer για το Castlevania: Nocturne, το sequel του Castlevania που έρχεται τον Σεπτέμβριο στο Netflix.

Η ιστορία διαδραματίζεται το 1792 με φόντο τη Γαλλική Επανάσταση και ακολουθεί τον Richter Belmont (απόγονο των Sypha και Trevor της αρχικής σειράς) και την Maria Renard.

Δείτε το trailer εδώ:

TRAILER

To Castlevania: Nocturne χρησιμοποιεί χαρακτήρες και στοιχεία από τα βιντεοπαιχνίδια “Rondo of Blood” και “Symphony of the Night”. Δημιουργός και σεναριογράφος της σειράς είναι ο Clive Bradley, ενώ στη θέση του showrunner βρίσκεται ο Kevin Kolde. Πίσω από την παραγωγή βρίσκονται τα στούντιο Project 51 Productions και Powerhouse Animation.

POSTER

Η αρχική σειρά Castlevania έκανε πρεμιέρα το 2017 στο Netflix και απέκτησε τέσσερις σεζόν συνολικά. Αναπτύχθηκε από τον Adi Shankar και δημιουργήθηκε από τον Warren Ellis. Εκτελεστικοί παραγωγοί ήταν οι Fred Seibert, Ted Biaselli, Kevin Kolde και Larry Tanz.

Σύνοψη
Ένας κυνηγός βαμπίρ προσπαθεί να σώσει μια πόλη που πολιορκείται από στρατό τεράτων υπό τον έλεγχο του Ντράκιουλα. Εμπνευσμένο από την κλασική σειρά βιντεοπαιχνιδιών.

 

Το Castlevania: Nocturne θα κάνει πρεμιέρα στις 28 Σεπτεμβρίου, αποκλειστικά στο Netflix.

 

 

 

 

Source: Netflix
© Frederator Networks

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Εντοπίστηκε AdBlocker

Αγαπητέ επισκέπτη, ένας τρόπος για να συντηρήσουμε τη σελίδα από τα έξοδα που έχει είναι και οι διαφημίσεις.

Θα σε παρακαλούσαμε, εάν σου αρέσει η δουλειά που γίνεται, να μη χρησιμοποιείς AdBlock για τη σελίδα μας.

Για να δεις το περιεχόμενο απενεργοποίησε το AdBlock και κάνε Refresh. Ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη!