Σαρώνει στο Netflix η ταινία Black Clover: Sword of the Wizard King

Η ταινία Black Clover: Sword of the Wizard King φαίνεται να ξεπερνά κάθε προσδοκία καθώς κατάφερε να κατακτήσει τις κορυφαίες θέσεις στα Top 10 του Netflix πολλαπλών χωρών.

Μόλις τρεις ημέρες μετά την κυκλοφορία της, η ταινία συγκέντρωσε πάνω από 6,4 εκατομμύρια προβολές παγκοσμίως. Κατέκτησε επίσης τη δεύτερη θέση στην κατάταξη του Netflix για μη αγγλόφωνες ταινίες (αυτή η κατάταξη καλύπτει την περίοδο από τις 12 Ιουνίου έως τις 18 Ιουνίου).

Και σαν να μην έφταναν αυτά, κατέκτησε την πρώτη θέση στο ιαπωνικό Top 10 την τέταρτη μέρα μετά την κυκλοφορία της, ενώ παράλληλα προβάλλεται στους ιαπωνικούς κινηματογράφους.

Ας ελπίσουμε η ταινία να συνεχίσει τη δυναμική πορεία της ώστε να έχει πιο αξιόλογη παραγωγή η επόμενη σεζόν του anime.

Κυκλοφόρησε κι ένα νέο trailer με τα τραγούδια της ταινίας “Break Together” και “Haruka Mirai”, τα οποία ερμηνεύει το συγκρότημα Kankaku Pierrot:

Στο Ελληνικό Netflix θα την βρείτε με τον τίτλο “Black Clover: Το Σπαθί του Βασιλιά Μάγου” και με επιλογή Ελληνικών υπότιτλων.

Σύνοψη
Ένα γενναίο αγόρι που δεν μπορεί να κάνει μαγικά θέλει τον τίτλο του Βασιλιά Μάγου και τέσσερις πρώην Βασιλιάδες Μάγοι επιστρέφουν για να συντρίψουν το Βασίλειο Κλόβερ.

Source: AS
© Yuki Tabata/Shueisha, TV Tokyo, Black Clover Production Committee

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Εντοπίστηκε AdBlocker

Αγαπητέ επισκέπτη, ένας τρόπος για να συντηρήσουμε τη σελίδα από τα έξοδα που έχει είναι και οι διαφημίσεις.

Θα σε παρακαλούσαμε, εάν σου αρέσει η δουλειά που γίνεται, να μη χρησιμοποιείς AdBlock για τη σελίδα μας.

Για να δεις το περιεχόμενο απενεργοποίησε το AdBlock και κάνε Refresh. Ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη!