Πρώτο trailer για το remake του Spice and Wolf

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για το remake της σειράς Spice and Wolf, που γιορτάζει τη 15η επέτειό της.

Η σειρά θα έχει τίτλο Spice and Wolf: merchant meets the wise wolf (Ōkami to Kōshinryō: merchant meets the wise wolf) και θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2024. Tο trailer μάς δείχνει την πρώτη συνάντηση του Kraft Lawrence με τη Holo:

TRAILER

Ο Takeo Takahashi επιστρέφει, αυτή τη φορά ως επικεφαλής σκηνοθέτης, ενώ ο Hijiri Sanpei (ο οποίος είχε σκηνοθετήσει επεισόδια του Spice and Wolf II) σκηνοθετεί τη νέα σειρά στο στούντιο Passione. Τη μουσική επιμέλεια της σειράς έχει αναλάβει ο Kevin Penkin (Made in Abyss). Τέλος, ο Jun Fukuyama και η Ami Koshimizu, επιστρέφουν ως Kraft Lawrence και Holo αντίστοιχα.

POSTER

Σύνοψη
Η ιστορία ξεκινά όταν ένας περιπλανώμενος έμπορος συναντά στην πόλη της Pasloe μια κοπέλα, την Holo, η οποία, ενώ έχει την εμφάνιση ενός έφηβου κοριτσιού με ουρά και αυτιά λύκου, στην πραγματικότητα είναι η θεά-προστάτιδα της συγκομιδής και έχει ζήσει 6 αιώνες. Η Holo για πολύ καιρό έφερνε καλές σοδειές στους ανθρώπους της πόλης, αλλά τώρα θέλει πια να γνωρίσει πόσο έχει αλλάξει ο κόσμος και να επιστρέψει στην πατρίδα της, γι’ αυτό κάνει συμφωνία με τον έμπορο να την πάρει μαζί του. Η περιπέτεια αρχίζει όταν η εκκλησία υποψιάζεται τη φύση της Holo και τα αισθήματα μεταξύ των δύο συνταξιδιωτών περιπλέκονται.

Ο Hasekura ξεκίνησε το light novel Spice and Wolf με εικονογράφηση του Juu Ayakura το 2006, το οποίο συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Φέτος τον Ιανουάριο κυκλοφόρησε ο 24ος τόμος. Η πρώτη σεζόν του αρχικού anime προβλήθηκε στην Ιαπωνία το 2008 και η δεύτερη σεζόν (Spice and Wolf II) το 2009.

 

Source: Official Website / Animeplanet
©️ 2022 Isuna Hasekura, Jyuu Ayakura/ KADOKAWA / Rowen Trading Guild

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Εντοπίστηκε AdBlocker

Αγαπητέ επισκέπτη, ένας τρόπος για να συντηρήσουμε τη σελίδα από τα έξοδα που έχει είναι και οι διαφημίσεις.

Θα σε παρακαλούσαμε, εάν σου αρέσει η δουλειά που γίνεται, να μη χρησιμοποιείς AdBlock για τη σελίδα μας.

Για να δεις το περιεχόμενο απενεργοποίησε το AdBlock και κάνε Refresh. Ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη!