Το anime Tsukimichi -Moonlit Fantasy- (Tsuki ga Michibiku Isekai Dōchū) επιστρέφει τον Ιανουάριο του 2024 με τη δεύτερη σεζόν και έχουμε νέο trailer, poster και πληροφορίες.
Σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπο της anime σειράς, η δεύτερη σεζόν θα κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2024 και θα προβληθεί για έξι συνεχόμενους μήνες, δηλαδή θα έχει γύρω στα 24-26 επεισόδια.
Δείτε παρακάτω το νέο trailer:
TRAILER
Η σειρά αλλάζει στούντιο, οπότε την παραγωγή της δεύτερης σεζόν αναλαμβάνει το στούντιο J.C.Staff, αντικαθιστώντας το στούντιο C2C.
Cast
- Natsuki Hanae ως Makoto Misumi
- Ayane Sakura ως Tomoe
- Akari Kitō ως Mio
- Kenjiro Tsuda ως Shiki
- Ai Kakuma ως Hibiki Otonashi
- Ami Koshimizu ως Navarre Polar
- Yuji Murai ως Woody Baila
- Chiharu Sawashiro ως Belda Nortst Limia
- Nao Tamura ως Chiya Hazuki
- Ryohei Arai ως Tomoki Iwahashi
- Mai Nakahara ως Lily Front Gritonia
- Sayumi Watabe ως Guinevere Shlesha
- Ami Tsukishiro ως Mora
- Natsue Sasamoto ως Yukinatsu Kazusa
Συντελεστές
- Σκηνοθεσία: Shinji Ishihira (Fairy Tail, Log Horizon, Super Lovers)
- Σενάριο: Kenta Ihara (Saga of Tanya the Evil, Cautious Hero: The Hero Is Overpowered but Overly Cautious, The Hidden Dungeon Only I Can Enter)
- Σχεδιασμός χαρακτήρων: Yukie Suzuki (Fight League: Gear Gadget Generators)
- Μουσική: Yasuharu Takanashi (Fairy Tail, Log Horizon, Super Lovers)
POSTERS
Σύνοψη
Ο Makoto Misumi είναι ένας συνηθισμένος μαθητής λυκείου που ζει μια συνηθισμένη ζωή, ώσπου ξαφνικά καλείται στον άλλο κόσμο για να γίνει ήρωας. Ωστόσο, η θεά του άλλου κόσμου τον μειώνει επειδή είναι διαφορετικός, του αφαιρεί το αξίωμα του ήρωα και τον πετά στην ερημική άκρη του κόσμου. Περιπλανώμενος στους ερημότοπους, ο Makoto συναντά δράκους, αράχνες, ορκ, νάνους και κάθε λογής φυλή εκτός από ανθρώπους.
Επειδή ο Makoto προέρχεται από διαφορετικό κόσμο, κατέχει αδιανόητες μαγικές δυνάμεις και μαχητικές ικανότητες. Πώς όμως θα διαχειριστεί τις συναντήσεις του με τα διάφορα είδη και θα επιβιώσει στο νέο του περιβάλλον;Ο Makoto θα προσπαθήσει να μετατρέψει τον άλλο κόσμο σε ένα καλύτερο μέρος, μολονότι οι άνθρωποι και οι θεοί του έχουν γυρίσει την πλάτη.
Η σειρά είναι βασισμένη στο ομότιτλο light novel του Kei Azumi, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στον ιστότοπο «Shōsetsuka ni Narō» το 2012 και προσαρμόστηκε σε manga το 2016 από τον Kotora Kino. Η πρώτη σεζόν του anime προβλήθηκε το 2021 και είχε 12 επεισόδια συνολικά.
©Kei Azumi, AlphaPolis/”Tsukimichi” Production Committee
©あずみ圭・アルファポリス/月が導く異世界道中製作委員会