Ενημέρωση για τη σελίδα και την ομάδα (Δεκέμβριος 2021)

Έχει περάσει καιρός από την τελευταία ενημέρωση, οπότε ορίστε ένα σύντομο update για τη σελίδα και την ομάδα γενικότερα:

1. Εδώ και μερικές βδομάδες έχουν αφαιρεθεί οι διαφημίσεις από τα links όπως θα έχετε προσέξει. Τα έσοδα ήταν απειροελάχιστα και ευτυχώς μεγάλο μέρος των ετήσιων εξόδων καλύφθηκε από τα donates, συνεπώς δεν υπάρχει λόγος να σας ταλαιπωρούμε με αυτές.

2. “Πότε θα βγει το τάδε επεισόδιο της τάδε σειράς;”
Έχω σταματήσει να απαντάω σε τέτοιες ερωτήσεις γιατί πολύ απλά δεν έχω ιδέα πότε θα βγουν. Προσωπικά θέλω να κλείσουμε τις σειρές που έχουμε αφήσει ανοιχτές και αρκετά παιδιά έχουν μεταφράσει επεισόδια γι’ αυτές, αλλά εγώ δεν έχω βρει χρόνο/διάθεση να τα διορθώσω και να τα ετοιμάσω. Καλώς ή κακώς έχουν άλλα πράγματα προτεραιότητα στη ζωή μου αυτή τη στιγμή, και είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο να βρεθεί έμπειρος διορθωτής για να καλύψει το κενό, οπότε οι ρυθμοί μας θα παραμείνουν ως έχουν. Με λίγα λόγια, ετοιμάζονται επεισόδια με αργούς ρυθμούς και όποτε έχουμε αρκετά έτοιμα θα βγουν μαζεμένα.

3. Τα σχόλια που κάνετε κάτω στο disqus δεν χάνονται απλά πρέπει να περάσουν από έλεγχο πριν δημοσιευτούν για αποφυγή spam. Μην αγχώνεστε και spamάρετε αν δεν εμφανιστούν άμεσα, θα τα δούμε όταν μπορέσουμε.

4. Σε όποια σειρά υπάρχει πακέτο επεισοδίων για κατέβασμα να κατεβάζετε αυτό και όχι τα μεμονωμένα links. Τα μεμονωμένα links δεν τα ανανεώνουμε όταν υπάρχει πακέτο.

5. Τα ανενεργά links θα ανανεωθούν. Αν αργούμε να ανανεώσουμε κάποια είναι επειδή προηγούνται άλλα που έχουν ζητηθεί νωρίτερα. Το σίγουρο είναι ότι όλα μπαίνουν σε λίστα προτεραιότητας και ανεβαίνουν σιγά-σιγά. Προτιμήστε το disqus για να μας ενημερώσετε όταν δεν λειτουργεί κάποιο link, επειδή στο facebook έρχονται πολλά μηνύματα και χάνονται.

6. Τα links που είναι σε solidfiles παρουσίαζαν πρόβλημα τις τελευταίες μέρες αλλά τώρα φαίνεται να λειτουργούν κανονικά πάλι. Όσοι είχατε θέμα με solidfiles links δοκιμάστε να τα ξανακατεβάσετε.

Αυτά προς το παρόν, αν προκύψει κάτι άλλο θα ενημερώσω. Καλές γιορτές με υγεία.